Funcionament

Articat és una cooperativa d’artistes. Una empresa que ofereix un servei de gestoria amb el màxim de facilitats i els millors beneficis. Es treballa per artistes, tècnics, muntadors i transportistes del sector artístic. Comptem amb anys d’experiència, un equip de professionals preparat i nombrosos clients que ens avalen.

 

La nostra línia de treball és la transparència i el grau de confiança que busquem transmetre als nostres clients. Articat et dóna la seguretat i l’estabilitat que tot artista necessita per poder-se centrar millor en la seva feina real.

 

Articat treballa, perquè tu gaudeixis

Sobre nosaltres

 

*Horari: de dilluns a divendres de 8:00h a 15:00h

Novetats

Exposició de Stanley Kubrick

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) reivindica el geni Stanley Kubrick en una exposició retrospectiva que repassa les seves pel·lícules, d’una gran diversitat de gèneres, i que inclou guions, esbossos, documents, fotografies, peces de vestuari i accessoris.

Assegurats per feina fora de l’Estat espanyol (Desplaçats)

Tens feina fora de l’Estat espanyol i vols estar assegurat? A Articat podem gestionar i tramitar la teva facturació internacional. Recorda que has de avisar com a mínim amb 5 dies hàbils d’antelació.

Servei de marketing online pels nostres clients

Creus que alguna actuació necessita una empenta a l’assistència de públic? Vols assegurar-te que la gent de la zona on vagis a actuar ho sàpiguen? Vols fer d’una actuació especial i vols difondre-ho a gran escala? Consulta amb el nostre expert en màrqueting digital i … a petar-ho! (E-mail de contacte a la gràfica)

Veure totes les notícies