Funcionament

Articat és una cooperativa d’artistes. Una empresa que ofereix un servei de gestoria amb el màxim de facilitats i els millors beneficis. Es treballa per artistes, tècnics, muntadors i transportistes del sector artístic. Comptem amb anys d’experiència, un equip de professionals preparat i nombrosos clients que ens avalen.

 

La nostra línia de treball és la transparència i el grau de confiança que busquem transmetre als nostres clients. Articat et dóna la seguretat i l’estabilitat que tot artista necessita per poder-se centrar millor en la seva feina real.

 

Articat treballa, perquè tu gaudeixis

Sobre nosaltres

 

*Horari: de dilluns a divendres de 8:00h a 16:00h

Novetats

Assegurats per feina fora de l’Estat espanyol (Desplaçats)

Tens feina fora de l’Estat espanyol i vols estar assegurat? A Articat podem gestionar i tramitar la teva facturació internacional. Recorda que has de avisar com a mínim amb 5 dies hàbils d’antelació.

Servei de marketing online pels nostres clients

Creus que alguna actuació necessita una empenta a l’assistència de públic? Vols assegurar-te que la gent de la zona on vagis a actuar ho sàpiguen? Vols fer d’una actuació especial i vols difondre-ho a gran escala? Consulta amb el nostre expert en màrqueting digital i … a petar-ho! (E-mail de contacte a la gràfica)

Exposició d’Andy Warhol

Ens agrada donar vida a la cultura i als artistes, des dels més desconeguts fins als més mítics. Us deixem un recull d’imatges de l’exposició d’Andy Warhol a Barcelona.

Veure totes les notícies